Filtru Ionizator Aer – Nikken

0
210

KenkoAir® Purifer – Filtru Ionizator Aer – Nikken


Ionizatorul de Aer ne ofera de fapt un aer mai curat, mai sanatos.
Pierce J. Howard, doctor si autor al cartii „Manualul de utilizare pentru creier” („El manual del propietario para el cerebro”), spune ca respirand un aer cu ioni negativi ne ajuta sa avem o sanatate mentala si fizica sporita.
De asemenea el sustine ca folosind filtrul de aer ionizator reducem iritatia din cauza inhalarii de particule care ne fac sa stranutam sau sa tusim si de asemenea ne ofera un sentiment de bine.
Motivul pentru o stare de spirit buna este cresterea nivelului de serotonina din sange, crestere cauzata de aportul crescut de ioni negativi.
Nivelul crescut al serotoninei este asociat cu ameliorarea depresiei.
Asadar KenkoAir® Purifer – Filtru Ionizator Aer – Nikken, este folositor atat pentru corp cat si pentru minte !Sursa: https://ehowenespanol.com

KenkoAir® Purifer – Filtru Ionizator Aer – Nikken

Ati observat vreodata ca o plimbare prin padure sau in preajma unei cascade, creaza o stare de alinare si relaxare? Japonezii o numesc ‘shinrinyoku’ sau ‘respiratie cu aer de padure’,
o senzatie creata de ionii negativi prezenti din abundenta in aceste tipuri de medii naturale.
Ionizare aer. KenkoAir® Purifer produce ioni negativi printr-un proces revolutionar, fara crearea de ozon daunator, numit Generare de Ioni Curati. Utilizand tehnologia avansata folosita in laboratoare,
aceasta fltrare in stagii multiple va da cel mai curat aer posibil. Elimina 99,9995% din particulele aeropurtate cu o marime de pana la 0,12 microni, incluzand polenul si alti alergeni.
Este un filtru de aer de grad medical Ultra-low (ULPA). Contine de asemenea si un fltru Antiviral cu substante extrase din plantele Ginkgo Biloba si Rhus javanica Linne, care sunt renumite pentru proprietatile lor antivirale.
Aparatul KenkoAir este certificat de laboratoare de testare independente pentru a reduce polenul, sporii de mucegai, parul de animale, fumul, fibre daunatoare, praful si acarienii de praf care pot conduce la reactii alergice.KenkoAir® Purifer – Filtru Ionizator Aer – NikkenPentru Informatii suplimentare vezi:
• Profil Produs: KenkoAir® Purifer – Filtru Ionizare Aer – Nikken
• Informatii suplimentare legate de alergii

KenkoAir® Purifer – Pachet filtre schimb – Nikken


Air Wellness™ Power5 Pro™ – Pachet filtre schimb – Nikken


Air Wellness™ Power5 – Pachet filtre schimb – Nikken

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.