Produse pentru recuperare Nikken

2
342

Tehnologii Magnetice si Exercitii fizice

Avem nevoie de cinci elemente esentiale pentru o viata sanatoasa: oxigen, apa, hrana, exercitii fizice – si campuri magnetice.
Daca va ganditi un moment la acest fapt, veti realiza ca insasi natura ,,vietii’’ este incarcata ,,electromagnetic’’. Mediul nostru ,,natural’’, cel in care am fost creati sa traim inainte
de a avansa in felul modern de trai, este un mediu bogat in oxigen, apa si campuri magnetice.
In zilele noastre, petrecem prea mult timp in spatii inchise, in interior, incat ne izolam noi insine de campurile magnetice de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona la un potential maxim.
Produsele Nikken ne ajuta sa reintroducem in viata noastra acele campuri magnetice avantajoase si ca urmare ne ajuta sa ne detensionam restaurand echilibrul in corp.

De ce avem nevoie de exercitii fizice ?

  • Atacurile de cord si afectiunile cardiovasculare sunt in topul cauzelor mortalitatii din zilele noastre.
  • Obezitatea si supraponderabilitatea sunt considerate cele mai mari probleme ale sanatatii.
  • Expertii medicali sunt de acord ca cea mai eficienta cale pentru preventie sunt exercitiile fizice regulate.
  • Obezitatea si supraponderabilitatea sunt considerate cele mai mari probleme ale sanatatii.
  • Mentinerea in forma si pastratrea tonusului muscular pot ajuta in lupta impotriva imbatranirii.
  • Exercitiile fizice sunt bune si in alte cazuri. Studiile arata ca ele imbunatatesc starea de spirit si atitudinea si pot inlatura depresia in mod natural.

Daca folositi un dispozitiv electronic medical (de exemplu un pacemaker), sau aveti un implant sensibil la campul magnetic, nu folositi sau purtati produse magnetice fara a va consulta mai intai cu medicul dumneavoastra curant. Similar pentru femeile aflate in primul trimestru de sarcina, sau persoanele cu probleme de sanatate, trebuie sa solicite mai intai parerea medicului curant.

   Kenko mStrides® – Noile Branturi magnetice NikkenmStrides – Noile branturi magnetice Nikken, ofera un design nou, imbunatatit, si cea mai avansata tehnologie Dynaflux®.
· Tehnologie magnetică exclusiva, DynaFlux® de
800-1000 gauss;
· Durabile, usoare, confectionate din materiale ventilate;
· Includ Tehnologia de Ioni Negativi;
· Includ Tehnologia Far – Infrared.
Branturile magnetice mStrides, reprezinta cea mai recenta inovatie Nikken. Tehnologia DynaFlux® permite o crestere importanta a capacitatii de penetrare a campului magnetic printr-o complexa orientare a polaritatilor opuse.
Introduce, de asemenea, un grad de variabilitate a campului magnetic, dinamic, prin
posibilitatea de a permite ficarui magnet un control precis al miscarii pe
masura ce faceti ficare pas.
Tehnologia Far-Infrared absoarbe energia din mediu si o reflcta inapoi sub forma de caldura usoara.
Tehnologia pasiva generatoare de Ioni Negativ,i elibereaza ioni negativi pentru a crea cel mai optim mediu
de energizare pentru picioarele obosite. Kenko mStrides marimie mica, pentru femei: 35-40,
Kenko mStrides marime mare, pentru barbati: 40-46.5   

COMANDA

   Bandaj Incheietura Mana KenkoTherm® Wrist Wrap
Bandajul pentru Incheietura Mainii KencoTherm ® este un bandaj flexibil ce asigura suport suplimentar pentru articulatia mainii.
Bandajul pentru Incheietura Mainii KencoTherm ® se foloseste la modul preventiv, in cazul in care suferim de o sensibilitate a articulatiei mainii. Acesta impiedica fortarea incheieturii sau chiar o luxatie a articulatiei mainii.
Bandajul pentru Incheietura Mainii KencoTherm ® se foloseste cu succes si in etapa de recuperare, dupa ce scoatem gipsul in urma unei fracturi, entorse sau luxatii, cand incheietura mainii nu este complet refacuta si necesita un suport suplimentar.
Odata cu inaintarea in varsta, cand la nivelul incheieturii mainii au ramas sechele in urma unui accident, bandajul pentru incheietura mainii KencoTherm ® asigura un suport suplimentar si un nivel ridicat de confort termic prin Tehnologia Far Infrared
(ce retine caldura naturala si o intoarce catre organismul uman). Reducem astfel durerile ce apar la nivelul incheieturii mainii la eforturi sau la schimbarile meteorologice.
Bandaj Incheietura Mana KenkoTherm Marimea „M”
Bandaj Incheietura Mana KenkoTherm Marimea „L”
Bandaj Incheietura Mana KenkoTherm Marimea „XL”

COMANDA

   Cotiera KenkoTherm® Elbow Wrap
Cotiera KencoTherm ® este un bandaj flexibil ce asigura suport suplimentar pentru cot.
Cotiera KencoTherm ® se foloseste la modul preventiv, in cazul in care suferim de o sensibilitate a incheieturii cotului, impiedica fortarea incheieturii sau chiar o luxatie a incheieturii cotului.
Cotiera KencoTherm ® se foloseste cu succes si in etapa de recuperare, dupa ce scoatem gipsul in urma unei fracturi, entorse sau luxatii, cand incheietura cotului nu este complet refacuta si necesita un suport suplimentar.
Odata cu inaintarea in varsta, cand la nivelul incheieturii cotului au ramas sechele in urma unui accident, cotiera KencoTherm asigura un suport suplimentar si un nivel ridicat de confort termic prin Tehnologia Far Infrared
(ce retine caldura naturala si o intoarce catre organismul uman). Reducem astfel durerile ce apar la nivelul incheieturii la eforturi sau odata cu schimbarile meteorologice.
Cotiera KenkoTherm Marimea „M”
Cotiera KenkoTherm Marimea Marimea: „L”
Cotiera KenkoTherm Marimea „XL”:

COMANDA

   Genunchiera KenkoTherm® Knee Wrap
Genunchiera KencoTherm ® este un bandaj flexibil ce asigura suport suplimentar pentru genunchi.
Genunchiera KencoTherm ® se foloseste la modul preventiv, in cazul in care suferim de o sensibilitate a incheieturii genunchiului, impiedica fortarea incheieturii sau chiar o luxatie a genunchiului.
Genunchiera KencoTherm ® se foloseste cu succes si in etapa de recuperare, dupa ce scoatem gipsul in urma unei fracturi, entorse sau luxatii, cand incheietura genunchiului nu este complet refacuta si necesita un suport suplimentar.
Odata cu inaintarea in varsta, cand la nivelul incheieturii genunchiului au ramas sechele in urma unui accident, genunchiera KencoTherm asigura un suport suplimentar si un nivel ridicat de confort termic prin Tehnologia Far Infrared
(ce retine caldura naturala si o intoarce catre organismul uman). Reducem astfel durerile ce apar la nivelul incheieturii la eforturi sau odata cu schimbarile de vreme.
Genunchiera KenkoTherm marimea „M”
Genunchiera KenkoTherm marimea „L”
Genunchiera KenkoTherm marimea „XL”

COMANDA

   Glezniera KenkoTherm® Ankle Wrap
Glezniera KencoTherm ® este un bandaj flexibil ce asigura suport suplimentar pentru glezna.
Glezniera KencoTherm ® se foloseste la modul preventiv, in cazul in care suferim de o sensibilitate a gleznei piciorului, impiedica fortarea articulatiei sau chiar o luxatie a gleznei.
Glezniera KencoTherm ® se foloseste cu succes si in etapa de recuperare, dupa ce scoatem gipsul in urma unei fracturi, entorse sau luxatii, cand glezna nu este complet refacuta si necesita un suport suplimentar.
Odata cu inaintarea in varsta, cand la nivelul gleznelor au ramas sechele in urma unui accident, glezniera KencoTherm asigura un suport suplimentar si un nivel ridicat de confort termic prin Tehnologia Far Infrared
(ce retine caldura naturala si o intoarce catre organismul uman). Reducem astfel durerile ce apar la nivelul gleznei la eforturi sau odata cu schimbarile de vreme.
Glezniera KenkoTherm marimea „M”
Glezniera KenkoTherm marimea „L”
Glezniera KenkoTherm marimea „XL”

COMANDA

   Centura KenkoTherm® Back Belt
Centura KencoTherm ® asigura confort, caldura si relaxarea spatelui obosit, stresat de pozitiile de multe ori incomode, pe care corpul nostru trebuie sa le suporte in fiecare zi.
Coloana vertebrala si musculatura spatelui este mai stresata si supusa la mai multa presiune decat orice alta grupa de muschi din corpul uman.
Centura KencoTherm ® Back Belt, incalzeste si relaxeaza spatele obosit si ofera o izolare termica suplimentara prin Tehnologia Far Infrared – Nikken.
La partea din spate, Centura KencoTherm ® are prevazut un buzunar care permite atasarea unei Placi de Spate Kenko Magflex® ce contine Tehnologia Magnetica EQL(Echilaterala) şi cea Far Infrared. Se asigura astfel si o acoperire magnetica a zonei lombare a spatelui.
Centura KencoTherm ® marimea „M”: 17cm x 94cm
Centura KencoTherm ® marimea „L”: 17cm x 105cm
Centura KencoTherm ® marimea „XL”: 17cm x 123cm

COMANDA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.