Sisteme apa alcalina Nikken

2
354

Apa PiMag® – Nikken – Apa alcalina

Apa reprezinta baza tuturor formelor de viata. In corpul uman, muschii contin 75% apa, sangele care transporta nutrienti este compus din 82% apa, plamanii care ne furnizeaza oxigenul sunt 90% apa, creierul care este centrul de control al corpului uman este format din 75% apa, pana si oasele au in compozitie 25% apa.
Nu credeti ca merita sa aprovizionati toate organele vitale ale corpului, oase si tesuturi cu cea mai buna apa?
Intr-o zona indepartata din Japonia, a fost gasita o combinatie rara de caracteristici geologice care produce apa cu proprietati neobisnuite si rezultate incredibile pentru plantele din jur. Oamenii de stiinta au numit aceasta apa, care contine particule special incarcate, “apa pi”, Pi fiind cuvantul grecesc pentru Viata sau “ reintoarcerea la sursa”.
Apa Pi este o apa alcalina, cu PH-ul de 8,5 – 9,5 restaurata la potentialul benefc maxim, precum apa care a curs pe pamant cu multe secole in urma printr-o atmosfera nepoluata si care s-a scurs peste roci, pietris si nisip nepoluat. Si mai mult, tehnologia inovatoare PiMag® foloseste un amestec special de materiale si minerale naturale pentru a reproduce mediul inconjurator unde a fost descoperita apa pi.
Cum apa pi are caracteristici similare apei din corp, ajuta la cresterea sistemului de regenerare, vindecare si energizare a corpului. Apa Pi contine grupuri mici de molecule care pot trece prin membranele celulelor mai usor; continand mai mult oxigen decat apa obisnuita, apa pi este o apa restaurata la pH-ul ideal pentru functionarea sanatoasa a corpului.
Cum apa pi este 100% compatibila cu chimia celulara a corpului nostru, corpul o absoarbe instantaneu si o foloseste la nivel celular, fiind mult mai eficienta decat apa obisnuita in a scoate reziduurile si toxinele care au tendinta sa se adune in celulele noastre.

 

   Apa alcalina

Apa alcalina are un PH de 7.4-10. Apa alcalina ionizata imbunatateste capacitatea de dizolvare si de metabolizare a nutrientilor, de eliminare a reziduurilor, facand astfel ca intreg sistemul sa functioneze mai bine. Apa alcalina hidrateaza celulele de 6 ori mai bine decat apa obisnuita.” (Mihaita Toma – Apa, miracolul vietii)
Apa alcalina ionizata are de pana la 100 de ori mai mult oxigen decat apa neutra si nici un fel de acid sau substanta toxica in ea.
In literatura de specialitate, apa alcalina ioniozata are multe alte denumiri, cum ar fi: Apa hexagonala, Apa structurata, Apa cristalizata, Apa redusa, Apa Redusa prin Electroliza, Apa Minerala Ionizata, Apa Usoara, Apa Vie, Apa Anti Imbatranire, Apa Oxigenata, Apa Energizanta, Microapa sau Apa Miracol.

 

   De ce sa bem o apa alcalina ?

Apa este viata noastra. Cand suntem sanatosi, pH-ul nostru este usor alcalin, adica 7.4. Altfel, ne vom confrunta cu un sistem imunitar slabit. Asadar trebuie sa mentinem intotdeauna alcalinitatea sangelui. Acesta este motivul pentru care se recomanda ca apa bauta in mod curent sa fie apa usor alcalina pentru a neutraliza aciditatea sangelui, dat fiind faptul ca procentual, mancarea consumata este mai mult acida.
Excesul de reziduuri acide se manifesta prin oboseala, inflamatii, scaderea imunitatii si imbatranire precoce.
In cartea sa „Alcalinizati-va sau muriti”, Dr. Theodore Baroody declara: „Nu conteaza nenumaratele denumiri atribuite bolii, ceea ce conteaza este ca toate au aceeasi cauza primara … prea multe reziduuri acide in corp”

 

 

 

Filtru apa alcalina Nikken PiMag ® Waterfall – 10,5 litri


Filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall beneficiaza de un profil modern, compact, ce foloseste sisteme ingenioase, gravitationale si o filtrare unica in mai multe etape. Include ceramice Pi pentru a crea apa alcalina vie, energizata, in acelasi timp reducand contaminantii, restaureaza echilibrul ajutandu-va in acelasi timp corpul sa se apere impotriva bolilor.
Ce are special filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall ?
• Furnizeaza apa alcalina cu un pH de 8.5-9.5
• Filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall imbogateste saturatia de calciu, magneziu, potasiu si mangan, creste nivelul de dioxid de siliciu cu 36%, inlatura clorul.
• Sistemul gravitational de filtrare lenta a apei incurajeaza miscarea naturala in spirala a acesteia, in timp ce magnetul de 1.200 gauss reduce agregarea de sedimente.
• Nivelul de filtrare este de 1 micron.
• Reduce pana la 98% din contaminanti prin Sistemul de filtrare cu ceramica Pi (filtrare certificata pentru reducerea contaminantilor).
• Procesul de filtrare ionizeaza apa, protejand-o impotriva oxidarii.
(Vezi aici: Rezultate Test Apa Alcalina pentru Filtru apa alcalina PiMag ® Waterfall – Nikken 10,5 litri).
Dimensiuni Filtru apa alcalina PiMag ® Waterfall – Nikken 10,5 litri: Latime:22,5cm, Adancime:32,5cm, Inaltime:42,3cm.
Filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall a primit acreditarea Sigiliul de Aur de la Asociatia pentru Calitatea Apei din Statele Unite ale Americii. Aceasta acreditare este acordata numai sistemelor de tratare a apei care au trecut standarde riguroase cu privire la performanta, capacitate si integritatea de a inlatura o varietate de contaminanti din apa filtrata.


Filtru apa alcalina Nikken PiMag ® Waterfall

 

 

Rezerve Filtru apa alcalina PiMag ® Waterfall – 10,5 litri

In timp, cartusul filtrant, original al Filtrului pentru apa alcalina PiMag ® Waterfall – Nikken 10,5 litri isi pierde proprietatile filtrante si trebuie inlocuit cu unul nou. Acesta este identic cu cel pe care il inlocuieste, asigurand cele trei stadii ale procesului de filtrare, cel cu carbune activ, materiale pentru alcalinizarea apei si rasina schimbatoare de ioni. Un al doile stadiu de filtare prin straturi ce contin bilute de argila, bile de argint si minerale bio.
Al treile nivel filtrant este cu Silica sand si KDF.
De asemenea este necesara inlocuirea pietricelelor minerale ce ajuta la imbogatirea cu minerale a apei filtrate.


Cartus filtrant pentru Filtru apa alcalina Nikken PiMag ® Waterfall

 

Pietricele minerale Nikken PiMag ® Waterfall

 

 

Picture 365
 

Sistemul de Apa Nikken PiMag ® – 2 litri

Sistemul de Apa PiMag ® creeaza apa alcalina, inlatura impuritatile si adauga mineralele esentiale de care aveti nevoie in fiecare zi.
Straturi de filtrare special selectate, silicati si un magnet cu putere de 1200 gauss, creeaza un proces de curatare complet natural ce transforma apa normala in apa alcalina PiMag ® bogata in minerale.
Impreuna cu tehnologia magnetica inovativa, Sistemul de Apa Nikken PiMag ® foloseste o tehnologie revolutionara de filtrare rapida pentru a umple cana cu apa alcalina in cateva minute. Datorita dimensiunilor compacte il puteti pune aproape oriunde. Cana de apa este detasabila
si conceputa sa incapa in frigider.


Sistem de Apa Nikken PiMag® – 2 litri

 

 

Rezerve pentru Sistemul de Apa Nikken PiMag ® – 2 litri

In timp, cartusul filtrant si filtrul microscopic al sistemului de apa PiMag ® – Nikken 2 litri trebuiesc inlocuite cu alte piese originale deoarece isi pierd proprietatile filtrante. Exista de asemenea cazuri cand cana se sparge din greseala si trebuie inlocuita.


Cana de rezerva pentru Sistem de apa PiMag®

 

Cartus filtrant de schimb pentru Sistem de apa Nikken PiMag®

 

Filtru microscopic, de schimb, pentru Sistemul de apa Nikken PiMag®

 

 

Optimizatorul Nikken PiMag ®

Corpul dumneavoastra absoarbe apa oxigenata si ionizata mult mai repede decat apa obisnuita.
Prin rotirea apei in vartej intr-un camp magnetic de energizare de 3500 gauss si intr-un PiRing plin cu minerale PiMag ®, Optimizatorul PiMag ® oxigeneaza si ionizeaza apa.
Aceasta permite corpului dumneavoastra sa absoarba apa mai repede, fara folosirea de chimicale, aditivi sau carbonati. Si in plus, apa are un gust mai bun!
Aceasta apa alcalina, optimizata, vine in sprijinul corpului dumneavoastra. Puteti simti efectul! Ridicati calitatea apei la un nou nivel cu Optimizatorul PiMag ®, ca parte din rutina zilnica.


Optimizatorul Nikken PiMag®

 

 

Rezerve pentru Optimizatorul Nikken PiMag ®

Dupa ce face optimizarea a circa 3.000 litri de apa, inelul Pi al Optimizatorului Nikken PiMag ® trebuie inlocuit cu unul nou. De asemenea in cazul unui accident, cand se sparge cana, aceasta poate fi inlocuita cu o cana noua.


Inel Pi pentru Optimizator Nikken PiMag®

 

Cana schimb pentru Optimizator Nikken PiMag®

 

 

Sticla Sport PiMag Nikken®

Multumita Sticlei Sport PiMag ®, aveti acum la dispozitie apa alcalina limpede si delicioasa oriunde v-ati afla.
Microfiltrul compozit indeplineste si depaseste specificatiile de calitate a apei recunoscute la nivel international, oferind un mod de filtrare natural.
Include de asemenea Tehnologia Magnetica Nikken care regleaza valoarea pH a apei la intervalul alcalin de 8,5-9,5 (ajutand la compensarea efectelor oxidante ale dietei si mediului modern),
in timp ce magnetii protejati de posibila coroziune produc un camp magnetic pentru a reduce aglomerarea de sedimente.
Filtrararea apei se realizeaza cu ajutorul filtrului de zeolit si carbon, minerale pi, iar cei 4 magneti au o putere de 4.200 gauss.
Aceasta tehnologie de filtrare, transforma apa de la robinet in apa alcalina PiMag filtrata si curata, pentru o fractiune din costul obisnuit (din punct de vedere financiar si de mediu) al apei imbuteliate de diferite marci.
Carcasa LDPE a Sticlei Sport PiMag este complet reciclabila si biodegradabila, descompunandu-se in biomasa naturala ce contribuie la nutrientii solului.
Si mai mult, nu contine substante chimice cu potential periculos precum BPA (bisphenol), ftalati sau alti compusi care a fost dovedit ca se pot transfera din anumite materiale plastice in apa consumata .


Sticla Sport Nikken PiMag®

 

 

Cartus filtrant, rezerva pentru Sticla Sport PiMag Nikken®

Fiecare cartus filtrant pentru Sticla Sport PiMag filtreaza aproximativ 152 de litri de apa limpede(sau aproximativ trei luni de folosinta) inainte de a-l inlocui.


Cartus filtrant pentru Sticla Sport PiMag®

 

 

Cap de Dus PiMag Nikken® Ultra

Stiati ca cincizeci la suta din clorul pe care il absorbiti in fiecare zi provine din apa cu care se face dus? Clorul este un iritant al pielii foarte comun si este bine sa il evitati.
Capul de Dus PiMag® Ultra se caracterizeaza printr-o filtrare avansata care inlatura nu numai clorul, dar reduce metalele grele, sedimentele, fierul, hidrogenul sulfurat, mizeria si mirosurile neplacute.
Tehnologia magnetica Nikken energizeaza apa si ajuta la crearea unor grupe mai mici de molecule. Rezultatele sunt evidente: piele mai fina, par mai fin si mai putina matreata.
Usor de instalat la dusul existent, Capul de Dus PiMag ® Ultra este de inalta calitate si este ajustabil, cu cinci functii, incluzand functia de masaj.


Cap de Dus PiMag® Ultra

 

 

Cartus filtrant, rezerva Cap de Dus PiMag® Ultra

Dupa circa 6 luni de folosinta zilnica pentru o familie de 4 persoane, cartusul filtrant pentru Capul de Dus PiMag ® Ultra – se recomanda sa fie inlocuit cu unul nou.


Cartus filtrant, rezerva Cap de Dus PiMag® Ultra

 


2 COMENTARII

  1. Buna seara .
    M-ar interesa si pe mine un set de Rezerve Filtru apa alcalina PiMag Waterfall – 10,5 litri .
    Si o rezerva pentru Optimizatorul Nikken PiMag .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.