Sisteme apa alcalina Nikken

18
630

 

Apa PiMag® – Nikken – Apa alcalina

Apa reprezinta baza tuturor formelor de viata. In corpul uman, muschii contin 75% apa, sangele care transporta nutrienti este compus din 82% apa, plamanii care ne furnizeaza oxigenul sunt 90% apa, creierul care este centrul de control al corpului uman este format din 75% apa, pana si oasele au in compozitie 25% apa.
Nu credeti ca merita sa aprovizionati toate organele vitale ale corpului, oase si tesuturi cu cea mai buna apa?
Intr-o zona indepartata din Japonia, a fost gasita o combinatie rara de caracteristici geologice care produce apa cu proprietati neobisnuite si rezultate incredibile pentru plantele din jur. Oamenii de stiinta au numit aceasta apa, care contine particule special incarcate, “apa pi”, Pi fiind cuvantul grecesc pentru Viata sau “ reintoarcerea la sursa”.
Apa Pi este o apa alcalina, cu PH-ul de 8,5 – 9,5 restaurata la potentialul benefc maxim, precum apa care a curs pe pamant cu multe secole in urma printr-o atmosfera nepoluata si care s-a scurs peste roci, pietris si nisip nepoluat. Si mai mult, tehnologia inovatoare PiMag® foloseste un amestec special de materiale si minerale naturale pentru a reproduce mediul inconjurator unde a fost descoperita apa pi.
Cum apa pi are caracteristici similare apei din corp, ajuta la cresterea sistemului de regenerare, vindecare si energizare a corpului. Apa Pi contine grupuri mici de molecule care pot trece prin membranele celulelor mai usor; continand mai mult oxigen decat apa obisnuita, apa pi este o apa restaurata la pH-ul ideal pentru functionarea sanatoasa a corpului.
Cum apa pi este 100% compatibila cu chimia celulara a corpului nostru, corpul o absoarbe instantaneu si o foloseste la nivel celular, fiind mult mai eficienta decat apa obisnuita in a scoate reziduurile si toxinele care au tendinta sa se adune in celulele noastre.

   Apa alcalina

Apa alcalina are un PH de 7.4-10. Apa alcalina ionizata imbunatateste capacitatea de dizolvare si de metabolizare a nutrientilor, de eliminare a reziduurilor, facand astfel ca intreg sistemul sa functioneze mai bine. Apa alcalina hidrateaza celulele de 6 ori mai bine decat apa obisnuita.” (Mihaita Toma – Apa, miracolul vietii)
Apa alcalina ionizata are de pana la 100 de ori mai mult oxigen decat apa neutra si nici un fel de acid sau substanta toxica in ea.
In literatura de specialitate, apa alcalina ioniozata are multe alte denumiri, cum ar fi: Apa hexagonala, Apa structurata, Apa cristalizata, Apa redusa, Apa Redusa prin Electroliza, Apa Minerala Ionizata, Apa Usoara, Apa Vie, Apa Anti Imbatranire, Apa Oxigenata, Apa Energizanta, Microapa sau Apa Miracol.

   De ce sa bem o apa alcalina ?

Apa este viata noastra. Cand suntem sanatosi, pH-ul nostru este usor alcalin, adica 7.4. Altfel, ne vom confrunta cu un sistem imunitar slabit. Asadar trebuie sa mentinem intotdeauna alcalinitatea sangelui. Acesta este motivul pentru care se recomanda ca apa bauta in mod curent sa fie apa usor alcalina pentru a neutraliza aciditatea sangelui, dat fiind faptul ca procentual, mancarea consumata este mai mult acida.
Excesul de reziduuri acide se manifesta prin oboseala, inflamatii, scaderea imunitatii si imbatranire precoce.
In cartea sa „Alcalinizati-va sau muriti”, Dr. Theodore Baroody declara: „Nu conteaza nenumaratele denumiri atribuite bolii, ceea ce conteaza este ca toate au aceeasi cauza primara … prea multe reziduuri acide in corp”

Filtru apa alcalina Nikken PiMag ® Waterfall – 10,5 litri


Filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall beneficiaza de un profil modern, compact, ce foloseste sisteme ingenioase, gravitationale si o filtrare unica in mai multe etape. Include ceramice Pi pentru a crea apa alcalina vie, energizata, in acelasi timp reducand contaminantii, restaureaza echilibrul ajutandu-va in acelasi timp corpul sa se apere impotriva bolilor.
Ce are special filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall ?
• Furnizeaza apa alcalina cu un pH de 8.5-9.5
• Filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall imbogateste saturatia de calciu, magneziu, potasiu si mangan, creste nivelul de dioxid de siliciu cu 36%, inlatura clorul.
• Sistemul gravitational de filtrare lenta a apei incurajeaza miscarea naturala in spirala a acesteia, in timp ce magnetul de 1.200 gauss reduce agregarea de sedimente.
• Nivelul de filtrare este de 1 micron.
• Reduce pana la 98% din contaminanti prin Sistemul de filtrare cu ceramica Pi (filtrare certificata pentru reducerea contaminantilor).
• Procesul de filtrare ionizeaza apa, protejand-o impotriva oxidarii.
(Vezi aici: Rezultate Test Apa Alcalina pentru Filtru apa alcalina PiMag ® Waterfall – Nikken 10,5 litri).
Dimensiuni Filtru apa alcalina PiMag ® Waterfall – Nikken 10,5 litri: Latime:22,5cm, Adancime:32,5cm, Inaltime:42,3cm.
Filtrul de apa alcalina PiMag ® Waterfall a primit acreditarea Sigiliul de Aur de la Asociatia pentru Calitatea Apei din Statele Unite ale Americii. Aceasta acreditare este acordata numai sistemelor de tratare a apei care au trecut standarde riguroase cu privire la performanta, capacitate si integritatea de a inlatura o varietate de contaminanti din apa filtrata.


Filtru apa alcalina Nikken PiMag ® Waterfall
COMANDA   CODE:   1384

Rezerve Filtru apa alcalina PiMag ® Waterfall – 10,5 litri

In timp, cartusul filtrant, original al Filtrului pentru apa alcalina PiMag ® Waterfall – Nikken 10,5 litri isi pierde proprietatile filtrante si trebuie inlocuit cu unul nou. Acesta este identic cu cel pe care il inlocuieste, asigurand cele trei stadii ale procesului de filtrare, cel cu carbune activ, materiale pentru alcalinizarea apei si rasina schimbatoare de ioni. Un al doile stadiu de filtare prin straturi ce contin bilute de argila, bile de argint si minerale bio.
Al treile nivel filtrant este cu Silica sand si KDF.
De asemenea este necesara inlocuirea pietricelelor minerale ce ajuta la imbogatirea cu minerale a apei filtrat.

         
Cartus filtrant pentru Filtru apa alcalina Nikken PiMag ® Waterfall COMANDA   CODE:   13845
Pietricele minerale Nikken PiMag ® Waterfall COMANDA   CODE:   13846

Rezerve pentru Sistemul de Apa Nikken PiMag ® – 2 litri

In timp, cartusul filtrant si filtrul microscopic al sistemului de apa PiMag ® – Nikken 2 litri trebuiesc inlocuite cu alte piese originale deoarece isi pierd proprietatile filtrante.


Cana de rezerva pentru Sistem de apa Nikken PiMag® COMANDA   CODE:   1334
Cartus filtrant de schimb pentru Sistem de apa Nikken PiMag® COMANDA   CODE:   1336
Filtru microscopic, de schimb, pentru Sistemul de apa Nikken PiMag® COMANDA   CODE:   1338

Rezerve pentru Optimizatorul Nikken PiMag ®

Dupa ce face optimizarea a circa 3.000 litri de apa, inelul Pi al Optimizatorului Nikken PiMag ® trebuie inlocuit cu unul nou. Exista de asemenea cazuri cand cana se sparge din greseala si trebuie inlocuita.


Inel Pi pentru Optimizator Nikken PiMag® COMANDA   CODE:   1307
Cana de rezerva pentru Optimizator Nikken PiMag® COMANDA   CODE:   1385

Sticla de apa PiMag Nikken®

Multumita Sticlei de apa PiMag ®, aveti acum la dispozitie apa alcalina limpede si delicioasa oriunde v-ati afla.
Microfiltrul compozit indeplineste si depaseste specificatiile de calitate a apei recunoscute la nivel international, oferind un mod de filtrare natural.
Include de asemenea Tehnologia Magnetica Nikken care regleaza valoarea pH a apei la intervalul alcalin de 8,5-9,5 (ajutand la compensarea efectelor oxidante ale dietei si mediului modern),
in timp ce magnetii protejati de posibila coroziune produc un camp magnetic pentru a reduce aglomerarea de sedimente.
Filtrararea apei se realizeaza cu ajutorul filtrului de zeolit si carbon, minerale pi, iar cei 4 magneti au o putere de 4.200 gauss.
Aceasta tehnologie de filtrare, transforma apa de la robinet in apa alcalina PiMag filtrata si curata, pentru o fractiune din costul obisnuit (din punct de vedere financiar si de mediu) al apei imbuteliate de diferite marci.
Carcasa LDPE a Sticlei de apa PiMag este complet reciclabila si biodegradabila, descompunandu-se in biomasa naturala ce contribuie la nutrientii solului.
Si mai mult, nu contine substante chimice cu potential periculos precum BPA (bisphenol), ftalati sau alti compusi care a fost dovedit ca se pot transfera din anumite materiale plastice in apa consumata .


Sticla de apa Nikken PiMag® COMANDA   CODE:   13501

Cartus filtrant, rezerva pentru Sticla de apa PiMag Nikken®

Fiecare cartus filtrant pentru Sticla de apa PiMag permite incarcarea sticlei de circa 250 ori, aproximativ 152 de litri de apa limpede(sau aproximativ trei luni de folosinta) inainte de a-l inlocui.


Cartus filtrant pentru Sticla de apa PiMag® COMANDA   CODE:   13503

Cap de Dus PiMag Nikken® MicroJet

Stiati ca cincizeci la suta din clorul pe care il absorbiti in fiecare zi provine din apa cu care se face dus? Clorul este un iritant al pielii foarte comun si este bine sa il evitati.
Capul de Dus PiMag® MicroJet se caracterizeaza printr-o filtrare avansata prin utilizarea unui proces de reducere / oxidare pentru a converti ionii de clor radicali liberi in cloruri neutre, in plus, reduce metalele grele, sedimentele, fierul, hidrogenul sulfurat, mizeria si mirosurile neplacute.
Tehnologia magnetica Nikken energizeaza apa si ajuta la crearea unor grupe mai mici de molecule. Rezultatele sunt evidente: piele mai fina, par mai fin si mai putina matreata.
Usor de instalat la dusul existent, Capul de Dus PiMag ® MicroJet este de inalta calitate si este ajustabil, cu cinci functii, incluzand functia de masaj. Tehnologia air-injection asigura o injectare suplimentara de aer in fluxul de apa, crescand raportul aer-apa, astfel incât fluxul de apa este mai catifelat și are o tensiune superficiala mai mica.


Cap de Dus PiMag® MicroJet COMANDA   CODE:   1466

Cartus filtrant, rezerva Cap de Dus PiMag® MicroJet

Dupa circa 6 luni de folosinta zilnica pentru o familie de 4 persoane, cartusul filtrant pentru Capul de Dus PiMag ® MicroJet – se recomanda sa fie inlocuit cu unul nou.


Cartus filtrant, rezerva Cap de Dus PiMag® MicroJet COMANDA   CODE:   1342


 

 

18 COMENTARII

  • Buna ziua!M-ar interesa o rezerva de cartus filtant pentru Pimag Waterfall 10L.Puteti,va rog,sa-mi spuneti la ce nr de telefon pot face o comanda?
   Multumesc!

 1. Buna seara .
  M-ar interesa si pe mine un set de Rezerve Filtru apa alcalina PiMag Waterfall – 10,5 litri .
  Si o rezerva pentru Optimizatorul Nikken PiMag .

 2. Buna ziua!
  Se pot cumpara de la Dvs cartusul filtrant si buretete pentru aparatul de 2l, si daca da, la ce pret?
  Cit de des recomandati schimbarea lor?
  Multumesc

  • Buna ziua,
   Va rog sa trimiteti un email folosind pagina „CONTACT”, sa gasim impreuna solutia.
   Producatorul recomanda inlocuirea lor lunara.

 3. Buna seara
  M-ar interesa si pe mine de la NIKKEN urmatoarele consumabile -filtru pt. Pi Mag Waterfal , pietricele si un cartus filtrant pt. cap dus Pi Mag.

 4. buna ziua .
  Am un filtru de apa Pi mag de 2 l . si as avea nevoie de un cartus filtru de schimb si un litru de schimb microscopic ( burete ).
  Multumesc

 5. Buna ziua,
  Va rog sa-mi transmiteti o oferta de pret pentru consumabilele aparatului PiMag 2 l:
  carus filtrant
  filtru microscopic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.