Sport fără picioare obosite și iarnă fără degete inghețate ? Nimic mai simplu!

Știi diminețile acelea de iarnă când te trezești, ești în pat, cu plapuma peste tine simțind cât este de bine și cald, dar e absolut necesar sa te dai jos din pat și să te pregătești să pleci la job ?
Am trecut și eu pe acolo.
Îmi era urât când îmi dădeam seama că odată ce voi ieși afară, în ger și poate în zăpada, voi simți frigul pe față, apoi cum pătrunde încetișor prin tălpile cizmelor și îmi vor îngheța picioarele… Iarnă de iarnă același frig la picioare și eu nu găseam soluție.

La îndemnul unei prietene, după ce îmi povestise de câteva ori cum Șosetele ThermoWear și Branțurile mStrides sunt pentru ea ca o „sobiță” în cizme, până la urmă mi-am cumpărat și eu câte o pereche. Neîncrezătoare, dar cu speranța că prietena mea Eliza nu mă păcălește !
A doua zi, ies în frig, zăpada de câțiva centimetri, eu, mandră cu șosetele și branțurile mele în cizme.
Așteptam senzația de frig ! Când ? Ce sa vezi ? Surpriza mare!
Merg, merg, așteptam sa vad cât de repede îmi vor îngheța picioarele …. și….nimic…
Ba chiar simțeam cald ! Nu îmi venea sa cred!
Cum, ce aveau așa special aceste branțuri sau șosetele ?

Am început să caut informații. Doream neapărat să înțeleg.

Pe scurt se întâmplă cam așa:
Ambele au așa numita proprietate a Tehnologiei Far-Infrared. Pare o denumire complicată, însă principiul este ușor de înțeles: constă în reglarea și echilibrarea temperaturii prin absorbția energiei din mediul înconjurător și reflectarea ei sub formă de căldură ușoară. Ăsta e secretul.

Și mai au o tehnologie despre care am vrut sa aflu. Așa am înțeles cum Tehnologia de Ioni Negativi pe care o au implementată Branțurile mStrides, creează un mediu optim de re-energizare pentru picioarele obosite.

Tu, când ai simțit ultima dată picioarele înghețate sau obosite, ce soluție ai găsit pentru a scăpa de această neplăcere ?

Pentru a achiziționa Branturile mStrides dă Click Aici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.