Magneții – atracție sau respingere ?

Despre mersul desculț prin iarbă…. nu povestesc mult, de la bunici știm cât este de benefic.
Însă, unde să faci acum plimbări în iarba ? Unde să simți vibrația pământului ? Greu de găsit un asemenea loc în orașe !
Betonul este aproape peste tot în oraș. Mai nou, nici în parcuri, pe iarbă, nu mai este un loc sigur. Căpușele au devenit o „sperietoare” .
În schimb, expunerea la unde electromagnetice – prize, calculatoare, telefoane, Wi-Fi sau Tv, etc. este o rutina fără scăpare ! Și uite așa, energia personală, energia care îți dă forța să faci lucruri, se tot micșorează.

In 1975, deși smogul electromagnetic era aproape nesemnificativ comparativ cu ce trăim acum, japonezul Isamu Masuda a avut ideea genială de a crea primele branțuri pentru a furniza echilibru și sprijin corpului uman. Intr-o lume cu mare acumulare de stres fizic, dar și psihic Nikken a adus Tehnologiile speciale, lucrând pentru a restabili condițiile în care ființele umane au evoluat și s-au dezvoltat.

De la Isamu Masuda și creația sa branțurile Kenko Insoles – au trecut peste 40 de ani, timp în care echipa Nikken a continuat procesul de cercetare. Acum, oferă tehnologii magnetice noi și diverse – centuri pentru spate, bijuterii, sisteme de dormit și salteluțe pentru scaun, chiar și pentru animăluțe, ca sa enumăr doar câteva.
La insistentele unei prietene, le-am încercat. Când am pus prima dată tălpile pe branțuri, mi-am dat seama instant că ceva se schimbă – la început, ușoare furnicături mi-au demonstrat că ceva este diferit. Apoi, când frigul și picioarele obosite au devenit istorie, pentru mine, tehnologiile magnetice au devenit….atracție !  Am simțit că doresc să văd cum este și cu celelalte produse – cu perna, bijuteriile și perna de scaun sau masca de somn. Toate sunt practice și ușor de folosit în rutine zilnice, fără un efort special.

Ai folosit vreodată tehnologii magnetice în vreun produs? Tu ce ai simțit ?

Pentru a achizitiona unul din produsele cu Tehnologie Magnetică Nikken, da click Aici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.