Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin personalul propriu in masura posibilitatilor si/sau prin intermediul firmelor de curierat, contra cost.

Informatii utile

Pentru a veni in intampinarea posibilelor probleme ce pot aparea in urma transportului, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  • Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA fizica a coletului/coletelor in prezenta curierului, inainte de a le receptiona. In cazul in care integritatea fizica a coletului/coletelor este vizibil compromisa, va rugam sa refuzati primirea.
  • Puteti deschide coletul/coletele doar dupa ce ati platit contravaloarea lor.
  • La preluarea coletului/coletelor, asigurati-va ca produsul corespunde cu ce ati comandat.
  • Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA produsului/produselor, dupa receptie, in prezenta curierului. In cazul in care produsul/produsele nu corespund calitativ sau exista urme de lovituri din cauza transportului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier!

Va rugam sa semnalati orice neconformitate survenita in urma transportului prin email sau telefonic .

Timpul de livrare

In functie de ora comenzii si de disponibilitate, produsele pot ajunge la dumneavoastra in urmatoarele termene:

  • In 24-48 de ore* – pentru produsele din stoc furnizor. In aceste cazuri, produsul va ajunge, prin curier, la adresa de livrare in 48 ore de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari.
  • Intre 1 si 15 zile lucratoare* – in functie de localitatea dvs. si gradul de incarcare a firmelor de curierat.

*Termenele de livrare de mai sus sunt orientative si reprezentative pentru majoritatea cazurilor. Datorita politicilor de livrare ale furnizorilor si a gradului de incarcare al firmelor de curierat si curierilor proprii pot exista intarzieri fata de termenele de mai sus. Operatorii nostrii va pot oferi un termen de livrare mai exact in functie de produsele din comanda dvs.