Îmbătrânirea prematură începe cu apa contaminată !

Mai mult ca sigur, fără APA, nu ar exista viață pe planeta noastră.

Apa are calități și comportamente similare organismelor vii.

Este dinamică și reacționează chiar la cei mai mici stimuli.

Ea este transportatorul de energie și de informații ce ne influențează viața, într-o maniera dramatică.

Pentru a avea grijă de corp și de piele, adică atât pe dinăuntru cât și pe dinafara corpului, este important să ne concentrăm atenția pe calitatea apei folosite.

Cum se întâmplă, de ce este atât de important ?

Apa poluată/contaminată, odată ajunsă în corpul uman, produce creșterea acidității. Un pH acid, în condiții cronice, este responsabil pentru moartea și degenerarea celulelor (pH-ul sanguin normal, este ușor alcalin).

Aici intervine apa magnetizată PiMag – ea ajută la neutralizarea pH-ului acid din fluidele corpului.

Știi …….?

– Îmbătrânirea prematură este direct legată de poluarea mediului

Îmbătranirea pe termen lung este efectul radicalilor liberi și a pH-ului acid. Radicalii liberi sunt compuși de oxigen ce au fost folosiți de către organism și pot fi eliminați printr-un aport zilnic de apă structurată, ordonată în câmpuri magnetice.

 

– Îmbătrânirea este o stare de uscăciune a țesuturilor

Daca organismul uman este compus din 70% apă, este evident că, cantitatea de apa și modul în care este ea structurată molecular îți determină modul în care se menține stabilitatea sănătății corpului .

 

– Magnetizarea corectează poluarea apei

Toate organismele vii depind de magnetizare, aceasta redându-le stabilitatea, iar apa magnetizată, prin modul în care este structurată, determină comportarea organismului.

 

– Daca pierzi doar 5% din apa corpului, organismul începe să-și piarda echilibrul și se decompensează

Există dovezi că cei mai mulți oameni bolnavi, au apă în organism cu cel puțin 20% mai puțin decat ar avea nevoie corpul lor.

 

– A bea apă și a te hidrata nu este același lucru

Folosind studii de rezonanță magnetică, s-a constatat că în apă, sub acțiunea câmpurilor magnetice, există grupuri mici de 3 – 5 molecule, așa numită organizare micromoleculară, în timp ce în apa netratată magnetic există între 30 și 50 de molecule pe grup, denumită organizare macromoleculară.

Apa organizată în grupuri mici de molecule este mai bine absorbită de către organism și penetrează mai ușor membrana celulelor. Ionii de hidrogen și mineralele dizolvate în apă sunt încărcate electric odată ce apa este trecută prin câmpul magnetic. Astfel, această sarcină induce o separare temporară de minerale grupate în apă. În final, separarea este motivul pentru care apa magnetizată este mai ușor absorbită și are o acțiune mai profundă, asemănătoare cu a unui solvent. Studiile făcute pe pacienți vârstnici, au dovedit că dându-le să bea multă apă netratată magnetic rămân totuși deshidratați, în comparație cu consumul aceleiași cantități de apă magnetizată ce rezolvă imediat deshidratarea. Asta, datorită capacității crescute de a penetra țesuturile.

 

– Este o diferența clară între Apa din munți și Apa rețelei de apa din oraș

Procesul de magnetizare al apei care apare în mod natural în fluxurile de apă (sau provenită printr-un mediu prin scurgere naturală, gravitațională) din munți, dă moleculelor de apă polaritatea de sarcină electrică echilibrată. Moleculele de apă sunt polarizate, devenind mult mai stabile și independente, fără grupări, producând lanțuri mici, ușor de absorbit pentru organism, spre deosebire de apa pe care o obținem de la rețeaua orașului. Aceasta este de obicei încărcată fizic si energetic cu resturile de poluare ale mediului.

Concluzii

       Îmbătrânirea prematură începe cu apa contaminată.
Toxinele, care sunt deja depuse în organism agresează corpul uman. Ele pot fi captate de către lanțurile moleculare ordonate ale Apei PI magnetizate. Astfel, apa potabila PiMag, sub acțiunea câmpului magnetic generat de magneți de mare intensitate, ajută toxinele sa fie eliminate din organism pe cale naturală.
Daca dorești să încetinești îmbătrânirea și să îți păstrezi sănătatea, apa PI ordonată de câmpul magnetic îți poate fi cel mai bun aliat.

Sursa: Extras din note de curs Graciela Pérez Martínez, Specialist in Biomagnetologie, Director Instituto Círculo Azul Camet ( www.azulcamet.com.ar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.