Apa Pi Mag® Nikken

0
348

 

 

Apa Pi Mag® Nikken

Apa este unul din cele patru elemente principale. Fara apa nu ar exista viata pe planeta noastra. Apa are calitatile si comportamentul similare unui organism viu. Este dinamica si reactioneaza chiar la cei mai mici stimuli. Apa este esentiala pentru noi, zilnic. Ea este transportatorul de energie si de informatii ce ne influenteaza viata intr-o maniera dramatica. Pentru a avea grija de corpul si de pielea noastra, atat pe dinauntru cat si pe dinafara, trebuie sa ne concentram atentia pe calitatea apei consumate.

Apa contaminata

Se cunoaste faptul ca apa contaminata cu diverse substante chimice ce se gasesc in mediul inconjurator, distruge celula si duce usor la moartea ei. Atunci cand apa contaminata intra in nucleul celulei, ataca ADN-ul si se perturba codul genetic. ADN-ul deformat creaza o celula bolnava, iar acest proces se raspandeste rapid. Aceste informatii dezordonate ce duc la imbolnavirea celulei, conduc un mesaj ce se raspandeste rapid si poate duce la boli cum ar fi unele boli neurologice. Apa poluata ajunsa in corpul uman produce cresterea aciditatii, un pH acid in conditii cronice producand sange acid, iar excesul de acid este responsabil pentru moartea si degenerarea celulelor (pH-ul sanguin normal este usor alcalin). Apa magnetizata ajuta la neutralizarea pH-ului acid din toate fluidele corpului.

Apa si fenomenul imbatranirii celulare

Imbatranirea prematura este direct legata de poluarea mediului. Imbatranirea pe termen lung este efectul radicalilor liberi si a pH-ului acid. Radicalii liberi sunt compusi de oxigen ce au fost folositi de catre organism si pot fi eliminati printr-un aport zilnic de apa ordonata in campuri magnetice. Imbatranirea este si o stare de uscaciune a tesuturilor. Daca organismul nostru este compus din 70% apa, sangele 90% si creierul 83%, este posibil sa se concluzioneze ca, cantitatea de apa si modul in care este ea structurata molecular determina modul in care ne mentinem stabilitatea sanatatii corpului nostru. Magnetizarea apei corecteaza poluarea apei. Toate organismele vii depind de magnetizare redandu-le stabilitatea, iar apa magnetizata, prin modul in care este structurata, determina comportarea organismului.

Apa si relatia acesteia cu sanatatea

Daca vom pierde doar 5% din apa din corpul nostru, organismul incepe sa-si piarda echilibrul si se decompenseaza. Exista dovezi ca cei mai multi oameni bolnavi, au apa in organism cu cel putin 20% mai putin decat ar avea nevoie corpul lor.

Apa si magnetismul terestru

Toate organismele vii depind de magnetismul terestru pentru a ramane stabile energetic. Tot asa si apa depinde de magnetizare pentru a-si pastra structura si echilibrul.

A bea apa si a te hidrata nu este acelasi lucru

Folosind studii de rezonanta magnetica, s-a constatat ca in apa, sub actiunea campurilor magnetice, exista grupuri mici de 3 – 5 molecule, in timp ce in apa netratata magnetic exista intre 30 si 50 de molecule pe grup (organizare macromoleculara). S-a dovedit stiintific ca apa organizata in grupuri mici de molecule este mai bine absorbita de catre organism si penetreaza mai usor membrana celulelor. Ionii de hidrogen si mineralele dizolvate in apa sunt incarcate electric odata ce apa este trecuta prin campul magnetic. Astfel, aceasta sarcina induce o separare temporara de minerale grupate in apa. In final, separarea este motivul pentru care apa magnetizata este mai usor absorbita si are o actiune mai mare, asemanatoare cu a unui solvent. Studiile facute pe pacienti varstnici, au dovedit ca dandu-le sa bea multa apa netratata magnetic raman totusi deshidratati in comparatie cu consumul aceleiasi cantitati de apa magnetizata ce rezolva imediat deshidratarea, datorita capacitaatii crescute de a penetra tesuturile.

Diferenta intre Apa din munti si Apa retelei de apa din oras

Procesul de magnetizare a apei care apare in mod natural in fluxurile de apa din munti, da moleculelor de apa polaritatea de sarcina electrica echilibrata. Moleculele de apa sunt polarizate, devenid mult mai stabile si independente, fara grupari, producand lanturi mici, usor de absorbit pentru organism, spre deosebire de apa pe care o obtinem de la reteaua orasului, care este de obicei incarcata fizic si energetic cu resturile de poluare ale mediului.

Concluzii

Imbatranirea prematura incepe cu apa contaminata.
Toxinele, care sunt deja depuse in organism poluand corpul uman, pot fi captate de catre lanturile moleculare ordonate ale apei PI magnetizate. Astfel, aceasta apa potabila sub actiunea campului magnetic generat de magneti de mare intensitate ajuta toxinele sa fie eliminate din organism pe cale naturala.
Daca doriti sa incetiniti imbatranirea si sa va mentineti sanatatea, apa PI ordonata de campul magnetic va este cel mai bun aliat.

Sursa: Extras din note de curs Graciela Pérez Martínez, Specialist in Biomagnetologie, Director Instituto Círculo Azul Camet ( www.azulcamet.com.ar)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.